Barin

Barin

Hídvizsgálók

A BARIN a hatvanas évek óta dolgozik a hídvizsgáló egységek tervezése és gyártása területén. Az adminisztráció, a tervezőirodák, a termelési és tesztelési létesítmények egy 23 000 négyzetméteres telephelyen találhatók Cittadellában (Padova). Az üzem rendelkezik a legkorszerűbb hídvizsgáló berendezések gyártásához szükséges eszközökkel, amelyek között említésre méltó egy híd, a gépek átadás előtti tesztelésére.

Barin

A BARIN céget tapasztalt technikusokból álló munkatársak támogatják, akik garantálják a magas termékminőségi szintet, az egész világra kiterjedő szolgáltatást és segítségnyújtást ügyfeleik számára.

A BARIN berendezéseket gyakran úgy tervezik és gyártják, hogy megfeleljenek a vevők speciális igényeinek, így bármilyen műszaki igényt kielégítenek. A gépek tesztelése és a biztonsági szabványok tanúsítása a rendeltetési ország jelenlegi szabályainak megfelelően történik. A piac ilyen rugalmas megközelítése tette lehetővé, hogy a BARIN ma már tartósan jelen legyen Európa legtöbb országában, Oroszországban, az USA-ban, Kanadában, a Távol-Keleten és Ausztráliában.