Bemutatkozás

Bemutatkozás

A különleges gépjárművek tervezésére és építésére 2003-ban megalapított cégünk elsődleges célja a tökéletes jármű-, felépítmény kompozíció megalkotása, Ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése.


A cég életében új fejezetként jelent meg 2004 februárjában a világ élvonalbeli FASSI GRU S.p.A. önrakodó darugyártó felkérése, hogy ellássuk a gyártó Magyarországi képviseletét. A FASSI-val komoly piaci részesedést sikerült elérnünk már az első évünkben, amely évről-évre folyamatosan növekszik, és büszkén mondhatjuk, hogy napjainkban a nagy daruk területén piacvezető szerepet töltünk be. Az önrakodó daruk terén szerzett sikereinknek köszönhetően 2005-ben már a SOCAGE emelőkosarakat gyártó cég képviseletét is mi láttuk el. A SOCAGE Magyarországon piacvezető pozíciót tölt be, valamint 25 méteres munkamagasságig világelsőnek számít.


Ugyanezen év során cégünk elvállalta Európa elsőszámú önjáró személyemelő kosár gyártójának a francia Haulotte-nak a képviseletét is, amely széles választékkal elégíti ki vásárlóik igényeit.

2012-ben megkezdtük együttműködésünket az Easy Lift S.r.l-lel. Termékpalettáján megtalálhatóak gumilánctalpas személyemelők, teherautóra szerelhető személyemelők és furgonra szerelhető személyemelők.

A FASSI-MARREL együttműködésnek köszönhetően 2013. augusztusától elérhetőek a MARREL egykaros és kétkaros konténeremelők a palettánkon.

Cégünk 2017 óta látja el a svéd Cranab erdészeti és hulladékos daru gyártó magyarországi képviseletét.

Három cég, a Gusella-Bakker, a Kinshofer és a Tizmar képviseletében biztosítunk ügyfeleink számára polipkanalakat, rönkfogókat, raklapvillákat, markoló szerelékeket és ehhez szükséges rotátorokat.

Elsődleges szempontunk mindvégig, Magyarországon a legjobb minőségű és műszaki tartalmú járművek előállítása. Ennek érdekében több járműgépész kollégánk dolgozik magas szintű szoftverek segítségével az Ügyfél számára megfelelő jármű-felépítmény kombináción.


A megnövekedett Ügyfél igényekre reagálva 2022-ben készült el új, modern, az Ügyfeleink megfelelő kiszolgálásához elengedhetetlen munkakörnyezetet és technológiákat biztosító telephelyünk. Egy kétszintes irodaépület, egy 8 beállásos szerviz csarnok és egy 5 jármű egyszerre történő gyártását biztosító gyártó csarnok, egy 10 m hosszúságú fényező kabinnal. 2024-ben építettünk egy további 200 nm alapterületű csarnokot, melyben helyet kapott további raktár terület, illetve a festési munkálatok még professzionálisabb elvégzését, az Ügyfeleink számára hosszantartóbb festési minőség biztosítását célozva egy szemcseszóró kabin. Az 5400 nm térkővel burkolt területünk további 410 nm-el bővült 2024-ben.


Miben különbözik a GIF Modul Kft a piacon lévő többi vállalattól?
- A jármű kiválasztásától a kulcsátvételig teljes mértékben felvállaljuk a gépjármű kivitelezését, saját háttérrel,
- cégünk 100%-ban magyar tulajdonban van,
- 20-25 éves járműépítői tapasztalattal rendelkező kollégáink segítik az egyedi felépítmények megalkotását,
- nagy hangsúlyt fektetünk szervizhátterünk biztosítására, melynek működését szervizmérnökök segítik.