Tervezés

A vevőink által megrendelt termékeink összeépítése és felépítményezése egy adott járművel pontos és precíz munkát igényel. Ennek a folyamatnak első lépcsője a tervezés. Tervezéskor a legfontosabb, hogy a létrehozandó járművet komplex egészként kezeljük, mert emelőgéppel szerelt jármű esetében - legyen az önrakodó vagy hulladékos daru, személyemelő kosár, hídvizsgáló vagy konténeremelő - nagyon fontos a Megrendelő igényein túl, a megvalósíthatóság és az elkészülő jármű mindennapi használhatósága, megbízhatósága. Ezt garantálni csak akkor lehet, ha a tervezéskor a jármű, az emelőgép és felépítmény specifikációjának kiválasztása egy helyen, egy kézben történik.

Terveztessen Ön is egyedi haszongépjárművet!
 
Amit a GIF Modul Kft. tervezése nyújt:
  • Műszaki kollégáink precíz számításokkal, műszaki rajzokkal segítenek az ügyfeleknek már az első ajánlatnál kiválasztani a legmegfelelőbb emelőgép-felépítmény-jármű variációt, maximálisan igazodva az Ügyfelek elképzeléseihez, de szem előtt tartva az érvényes hatósági előírások, vonatkozó gyártóműi előírások és a megvalósíthatóság adta kereteket.
  • Új és használt járművek összeépítési vagy átépítési műszaki dokumentációjának elkészítése és engedélyeztetése a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál.
  • Az alkalmazott számítástechnikai rendszerek (gépészeti- és járműtervező programok) az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünkkel együtt garancia vevőink megelégedettségére.
  • Mérnökeink gondoskodnak termékeink folyamatos fejlesztéséről, így mindig a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokkal igyekszünk ügyfeleink speciális igényeinek megfelelni.
  • A hatékony fejlesztések érdekében mérnökeink figyelemmel kísérik szervizünk munkáját, így a szervizmunkatársaink által összegyűjtött információkat, észrevételeket felhasználva képesek vagyunk folyamatosan fejleszteni és jobbá tenni a termékeinket.