2017. januárjától a GIF Modul Kft. termékpalettája a svéd CRANAB erdészeti és hulladékos daruival és kiegészítőivel bővül.

A Cranab AB cégcsoportban a FASSI, a világ egyik legnagyobb tehergépjárműre szerelhető önrakodó daru gyártó vállalata többségi tulajdoni hányaddal rendelkezik. 

   
 
 
 

Erdészeti daruval gyors és hatékony munkát végezhet!

Erdészeti daruval gyors és hatékony munkát végezhet! A március beköszöntével megnő a kültéri munkálatok száma, ami nem csak a kertgondozásról szól, hanem a nagyobb területek, például az erdők rendbetételéről is. Az őszi és téli időszak szélsőséges időjárása hajlamos hatalmas pusztításokat végezni, ezért szükségessé válik a fák ritkítása. Ilyen munkálatokhoz kiváló választásnak bizonyulnak az erdészeti daruk, ugyanis gyorsan és hatékonyan lehet velük elvégezni a feladatokat.

Mivel az erdőgondozási munkálatokhoz hatalmas fizikai erőre van szükség, a munkásoknak igazi könnyebbséget jelent, ha gépi segítséget kapnak a feladatok elvégzéséhez, ezért az erdészeti daruk tavasszal nélkülözhetetlenek. A gépek főként a nagy tömegű fatörzsek elszállíttatásában vesznek részt, illetve az olyan, nehezen megközelíthető helyekről is le lehet emelni a darukkal a kidőlt fákat, ahová egy embernek életveszélyes lenne felmászni.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az erdészeti daruk előnyeit, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!