X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése
Karos személyemelő platform
Munkamagassága 12 és 41 m között változik. Karbantartási, szerelési, illetve metszési munkálatok során hasznos társ. Dízel vagy elektromos változatban érhetőek el. Kialakításának és kinyúlásának köszönhetően, könnyedén kikerüli az akadályokat. A 20 m alatti karos emelőknél, az alváz kialakítása miatt lehetséges a forgatás a jármű környezetében, így könnyedén dolgoznak a legszűkebbnek tűnő helyeken is.

Kompakt személyemelők, melyek a gumilánctalpaknak köszönhetően akár füves területen is a legkevesebb nyomot hagyval közlekednek.

Munkamagassága 6,5 m-től 18,5 m-ig terjed.  Az ollós személyemelő platformok a következő területeken használhatók: építkezések, épületek takarításánál, valamint különböző események szervezésénél is nagyon hasznos segédeszköz. Keskeny, szűk helyeken is könnyen működtethető. Kültéri használatra dízel, beltéri használatra elektromos változatban érhető el. A kosár teherbírása 230 kg és 700kg között típusonként eltérő.

Ideális szerkezet a nehezen elérhető helyek hozzáféréséhez. Munkamagassága 6-12 m között van. Főleg karbantartási munkálatoknál és áruházi területen használják. Mivel a kerekei nem hagynak nyomot és minden felszínen megállják a helyüket, kültéri és beltéri használatra is alkalmas.

Könnyű, kompakt, beltéri használatra tervezett szerelőállvány. Munkamagassága típustól függően 7-14 m között változik. Ultrakönnyű, szállítása pedig akár egy furgonban is megoldható.
Vontatható személyemelők
A számos használati lehetőség: a 9,9-18,7 m-es munkamagasság, a beltéri és kültéri használati lehetőség, a könnyű súly a legkedveltebb típussá teszi a trailereket. A vontatás bármely terepen lehetővé válik a jármű kis (kompakt) méretének és tömegének köszönhetően.

A hosszú kinyúlás és sebesség tökéletes eszközzé teszi kikötők, építkezések, bontási és karbantartási munkálatok elvégzésére. Bizonyos modellek lengőgémmel rendelkeznek, amely pl. a ,,túlnyúlásos” munkáknál hasznosítható, ezáltal sokkal precízebb munkát lehetővé téve.

A technológiának köszönhetően a teleszkópgémes rakodók a dízel motor erejével és kiegészítők széles tárházával vannak felruházva. A kialakítás pedig könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé.