X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése
Különleges figyelmet kap a 1 és 11 tm közötti daruk tervezése és gyártása, szem előtt tartva a növekvő piaci igényeket és ezeknek a gépeknek a felhasználhatóságát. A Fassi könnyű darui széles választékban elérhetőek, a mikro daruktól kezdve, kombinálva a csökkentett súlyt, a széles felhasználhatóságot és az alacsony helyigényt. Az 1-5 tm-es darukat tipikusan kis össztömegű járművekre, az 5-11 tm-es darukat jellemzően 5-16 tonnás össztömegű járművekre szerelik fel.

13 tm-től felfelé belépünk a közepes daruk kategóriájába. Ezek a daruk megfelelő teljesítményt nyújtanak, ám ezzel egy időben különlegesen dinamikusak. A Fassi termékskála az F135A-tól az F365RA-ig bezárólag tekinti a darukat közepes méretűnek, melyek felszerelése 2 és 3 tengelyes járművekre alkalmas, sok beállítási lehetőséggel. Az elektronikai, hidraulikus és mechanikai alkatrészek számos technikai újítást tartalmaznak. Minden Fassi daru a legkorszerűbb teljesítménybeli és biztonsági eszközökkel vannak ellátva. Ezen felül a Prolink funkció és számos tartozék illetve eszköz képezi a választék részét ezeknél a daruknál.

A Fassi forradalmasította a nagyméretű darukra vonatkozó általános elképzeléseket. Ezeket a darukat alapvetően 3 és 4 tengelyes járművekre építik fel. Az F385A-tól kezdve egészen az F1950RA-ig bezárólag terjed a termékskála. Ezek a daruk kiemelkednek rendkívüli emelési képességükkel, minimalizált méretükkel, mellyel egy roppant könnyű darut kapunk. Ez a különleges anyaghasználatnak köszönhető, elsősorban az extrém magas rugalmasságú acélnak, mely rettenetes ellenálló képességgel bír. Ez az ok, amiért a Fassi a daruit a „kompromisszumok nélkül” jelzővel hirdeti.

AC sorozat

Ezek a daruk rövidebb kisgémmel rendelkeznek, aminek köszönhetően a horgot közelebb lehet hozni az oszlophoz. A horogmagasság lényegesen nagyobb a daru oszlophoz közeli (1m) fordulási sugarán, így alkalmas lehet például autómentő felépítményekhez.

Autómentő daruk, melyek kifejezetten autómentő felépítményekhez lettek tervezve, speciális 1 gémes kivitel.

Ezek a daruk kifejezetten raklapok mozgatásra és szállítására használhatók, alapvetően logisztikai és építőanyag forgalmazó cégek számára.

A darut gyakori, intenzív, folyamatos működésre tervezték, főleg városi használatra, illetve víz-gáz karbantartási feladatokra.