A FASSI önrakodó darukat gyártó cég kínálatában 2014-től elérhetők gyári szerelékek a KINSHOFER képviseletében. A KINSHOFER szerelékei világszerte ismertek, a minőséget, megbízhatóságot és innovációt mindig első helyre sorolták. A KINSHOFER kiegészítői között talál rotátorokat, fúrókat, rönkfogókat, raklapvillákat és egyéb daruhoz kapcsolódó szerelékeket.


A napjainkban darukhoz alkatrészeket gyártó cég, 1957-ben indult, amikor is Enzo Gusella úgy döntött, hogy változatosabbá teszi a mezőgazdasági gépek gyártását, különös tekintettel a cukorrépa betakarításra. 1965 óta a Gusella kifejlesztette azt a polipkanál tervezetet, amely megóvja a tömlőket és a hidraulikus alkatrészeket.
Így megszületett az első olyan polipkanál a világon, amely mind a védelmi rendszerében, mind pedig a szerkezetében egyedinek számított.A legújabb szoftverek biztosítják a projekt munkafolyamatonkénti tervezését, tanulmányozását. Minden egyes projekt esetén prototípus készül, amelyet a majdani munkakörnyezetében tesztelnek.
A 40 éves tapasztalatnak és a kutatási beruházásoknak köszönhetően a vállalat mind árbevételében, mind pedig alkalmazottainak számában is megnövekedett az utóbbi időben.

 

A Tizmar snc 1979-es megalapítása után az elkövetkezendő években a tervezés és a gyártás került a középpontba. A különböző eszközök, markoló kanalak számos szektorban használhatóak: erdészeti munkáknál, építkezéseknél, ökológiai tevékenységeknél, vasúti építkezéseknél, valamint kikötői és mezőgazdasági munkák során. A vállalat Európa szerte sikerrel exportálja magas minőségű termékeit.

Cégbemutató