X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése

A kosaras emelők története 1960-tól napjainkig:
Habár a cég eredete az 1881-es évekre nyúlik vissza, amikor is Alexandre Pinguely megalapította az akkor még gőzmozdonyokat gyártó cégét.
1964-ben jelent meg az ötletes H50 mobil daru, amely nyolc emelési sebességgel rendelkezett.
1966-ban a járműre szerelhető GC 730 típusú daruval Pinguely piacvezetővé vált a francia piacon.
1972-ben megjelent a világ első olyan daruja, amely magas sebességgel dolgozik, gyorsan üzemképes állapotba hozható volt és a kabint már hidraulikusan lehetett emelni.
1979-ben a TTR 220 típusú daru kifejlesztése
1985-re a Haulotte lassanként kiemelkedő szerepet töltött be a kosaras emelők piacán.
2003 körül kezdődött az Haulotte diverzifikációja, új kosaras emelők, anyagmozgató eszközök jelentek meg, úgymint a teleszkópos emelők, rádióvezérelt önműködő daruk és 360°-ban körbeforgó kotrógépek.
2005-ben a Pinguely-Haulotte logó Haulotte Group-ra változik. Ez jobban tükrözi a kosaras emelők és a cég tevékenységének változatosságát, valamint a nemzetközi jelenlétet, amelyért a gyártó megdolgozott.
2006-ban már tagadhatatlanul Európa vezető és a világ harmadik legnagyobb kosaras emelőket gyártó cége, amely 519.3 millió Eurós árbevétellel rendelkezik és világszerte 1600 főt alkalmaz. A következő lépést a szerviz területén tették meg, amikor is megnyitották a franciaországi 6000 m2-es szerviz központjukat, amely teljes mértékben az ügyfeleknek van szentelve. Ez egy új dimenziót nyit az ügyfelek támogatására globális szinten, kihangsúlyozva a marketinget és az ügyfél szervizt az ázsiai, kelet-európai, mexikói és dél-amerikai leányvállalatoknál.

1974-ben alapították meg a SOCAGE S.r.l-t (Sociaetá di Carpenteria Generale) a fém alkatrészek gyártására specializálódott vállalatot. 1981-ben már a vállalat fő tevékenységi körébe tartozott a platformok gyártása.
Az innovatív teleszkópos gémszerkezetű termékeknek köszönhetően Olaszországban piacvezető szerepre tört, így csupán néhány évbe telt, hogy nemzetközileg is elismerjék termékeik minőségét és innovációjukat. A 80-as évek végén már Franciaországba és Észak-Afrika országaiba is exportáltak. 1991-ben megalakult a SOCAGE-FASSI csoport, melynek az volt a célja, hogy létrehozzák az első olyan olasz csoportosulást, amely emelőgépekre specializálódott. A FASSI technikai és ipari know-how-jának köszönhetően, a SOCAGE évről-évre növekedett. 2009-től a SOCAGE önállóan működött tovább, levált a Fassi Gru-ról.

2010-ben a vállalat 18,5 millió Euro-ról 28,7 millió Euróra növelte bevételeit, amely kb. 55%-os növekedés körül van. A vállalat alig 16 hónap alatt együttműködést alakított ki a legfontosabb bércégek és a végfelhasználók között. Ez a lenyűgöző eredmény a magas teljesítménynek, a páratlan megbízhatóságú termékeknek, valamint az olasz és külföldi erős kereskedelmi nyomásnak köszönhető.
A megrendelések számának növekedése megkövetelte, hogy 2 új termelő üzemmel gyarapodjanak, amelyek hatalmas beruházást jelentettek mind felszerelés, mind pedig a szervezet szintjén.

Az üzemek havi termelés kapacitása 50 platformról 80-ra nőtt. A vállalat 2011-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját, amikor is az első teherautóra szerelhető platform (Sky Nest 14/7) megjelent a piacon. Innentől kezdve a SOCAGE kulcsszerepet játszott a piacon, nemcsak a fontos technológiai fejlesztések, hanem a vevőkkel való különleges bánásmód miatt is.


Az Easy Lift 2005-ben alakult. A céget olyan emberek hozták létre, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a személyemelő eszközök gyártásában és értékesítésében.
Elsőként gumilánctalpas személyemelők gyártását kezdték meg, majd később –a vásárlói elvárásoknak megfelelően - bővült a paletta teherautóra és furgonra szerelhető személyemelőkkel.
A cég folyamatosan fejleszti eszközeit, különös figyelmet fordítva a biztonságra.
Az ügyfelek munkájának könnyebbé és biztonságosabbá tétele nem csak büszkeség kérdése, a megbízható és könnyen használható termékek elengedhetetlen feltételei annak, hogy a cég rövid időn belül ismertté vált mind nemzeti mind nemzetközi viszonylatban. Ebben segített a jól szervezett értékesítő hálózat és a hatékonyan működő, képzett szakemberekkel rendelkező, képesített műhelyek.
A jelenlegi paletta tartalmaz gumilánctalpas személyemelőket 13 m-től 30 m-ig, teherautóra szerelhető személyemelőket, különböző gémszerkezetekkel és két féle furgonra szerelhető személyemelőt 13 m és 15 m között.
A gépeik szigorú vizsgálatok és innovatív alkalmazási technikák segítségével születtek meg. Csak a megfelelő vizsgálatok és tesztek elvégzése után kerülnek a piacra.                                                           
A Dinolift egy finn cég, amely magas minőségű személyemelő eszközöket tervez, gyárt és értékesít. A DINO személyemelőket azoknak szánják, akik nagy biztonság mellett a hatékony munkavégzést tartják szem előtt.
A Dinolift egy olyan cég, amely a nemzetközi piacra értékesíti termékeit. Több mint 40 országban van jelen a világon, termékeik 75%-a Finnországon kívül kerül eladásra. A főbb piacok az észak-európai országok.
A cég a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan növeli termékpalettáját új típusok bevezetésével és a létező típusok megújításával. A személyemelők biztonságos működését a megfelelő stabilitási számítások és a különböző terhelési tesztek garantálják. Minden Dinolift termék rendelkezik CE megfelelőségi tanúsítvánnyal. A hivatalos vizsgálatokat az EN280 előírásainak megfelelően végzik el és többek között a német TÜV és a finn VTT által is minősítésre kerültek.
A megfelelő szerviz hátteret a különböző országokban jelenlevő forgalmazókkal és a finnországi gyártóművel együtt érik el. A szerviz háttérre nagy hangsúlyt fektet az anyacég. Ezt bizonyítják a technikai és javítási képzések, amelyek a professzionális és szakszerű kiszolgálást biztosítják.
A cég rendelkezik ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal.