X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése
FASSI – Önrakodó daruk
A Fassi Gru alapításának 45. évfordulóját ünnepelte 2010-ben. A céget 1965-ben alapította Franco Fassi, akit vállalkozói kíváncsisága arra  késztetett, hogy felfedezze az első Olaszországba importált daruk titkait.
A Fassi Gru-t jelenleg a fia, Giovanni vezeti, aki a vállalat folyamatos növekedéséért felelős, amely az elmúlt három évben majdnem elérte a 60%-ot. Ennek eredményeképpen a vállalat a világ második márkájává vált a maga szektorában. ,,Az innováció, a kutatás a legjobb alkatrészek és alapanyagok után, és a munka iránti szenvedély” ezek jelentik Giovanni Fassi számára a fő összetevőit annak, hogy elérje a kitűzött célokat, amelyeket a vállalat évről évre felállít.A legjelentősebb lépések a vállalat növekedéséhez magában foglalták az 1980-as évek első daruinak bemutatását, valamint a sales hálózatának megerősödését az európai piacon. Az 1990-es években tanúi lehettünk nemcsak ezen hálózat tovább terjeszkedésének globális szinten (majdnem 60 piac), hanem a darukat körülvevő elektronikai forradalomnak is. Lezajlott a teljes termékskála újratervezése, melynek köszönhetően a daruk magas teljesítményre, precíz mozgásra, teljes irányíthatóságra és biztonságra tettek szert. A technikai innováció, a termékvonalak következetes frissítése, a termelési egységek növekedése és az ,,Evolution Concept” bemutatása jellemezték a 2000-2009-es időszakot.


AJÁNLATKÉRÉS

A technikai fejlesztés során folyamatos cél a daruk súlyának csökkentése, aminek elsődleges célja az üzemanyag megtakarítás. Ez elősegíti a környezet védelmét, amely napjainkban minden felelősségteljes vállalatnak célja kell, hogy legyen. Ezen kívül a fejlesztők lelkesen dolgoznak egy olyan energiafogyasztás vezérlő felület megalkotásán, ami szintén hozzájárulhat a környezet védelméhez.
Az üzleti elhivatottságnak köszönhetően az albinoi vállalat hisz abban az értékben, amelyet a ,,Made in Italy” jelzés képvisel. Olaszország területén 11 gyárüzemmel dolgoznak, amely 450 embert foglalkoztat és hozzávetőlegesen 12.000 db darut képes gyártani évente. A Fassi daruk olasz lelke az egész Csoportnak okot ad a büszkeségre, amely boldogan kijelentheti, hogy a Fassi Csoport, egy olyan olasz cég, amely képes arra, hogy minőségi terméket exportáljon az egész világnak és mindemellett garantálja a technikai segítségnyújtást is.0 Ft