X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése
CRANAB GROUP
2017. januárjától a GIF Modul Kft. termékpalettája a svéd CRANAB erdészeti és hulladékos daruival és kiegészítőivel bővül.

A Cranab AB cégcsoportban a FASSI, a világ egyik legnagyobb tehergépjárműre szerelhető önrakodó daru gyártó vállalata többségi tulajdoni hányaddal rendelkezik. 

   
 
 
 

Erdészeti daruval gyors és hatékony munkát végezhet!

Erdészeti daruval gyors és hatékony munkát végezhet! A március beköszöntével megnő a kültéri munkálatok száma, ami nem csak a kertgondozásról szól, hanem a nagyobb területek, például az erdők rendbetételéről is. Az őszi és téli időszak szélsőséges időjárása hajlamos hatalmas pusztításokat végezni, ezért szükségessé válik a fák ritkítása. Ilyen munkálatokhoz kiváló választásnak bizonyulnak az erdészeti daruk, ugyanis gyorsan és hatékonyan lehet velük elvégezni a feladatokat.

Mivel az erdőgondozási munkálatokhoz hatalmas fizikai erőre van szükség, a munkásoknak igazi könnyebbséget jelent, ha gépi segítséget kapnak a feladatok elvégzéséhez, ezért az erdészeti daruk tavasszal nélkülözhetetlenek. A gépek főként a nagy tömegű fatörzsek elszállíttatásában vesznek részt, illetve az olyan, nehezen megközelíthető helyekről is le lehet emelni a darukkal a kidőlt fákat, ahová egy embernek életveszélyes lenne felmászni.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az erdészeti daruk előnyeit, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Erdészeti darukkal a viharkárok elhárításáért

Erdészeti darukkal a viharkárok elhárításáért Az idei évben sajnos egymást érve jönnek az erős zivatarok, melyek viharos szélrohamokkal, sok esetben jégesővel érkeznek. Ezt megsínylik a földek, a lakott területek és az erdők is. A vihar elvonulásával megkezdődhet a kárelhárítás, természetesen előbb a lakott területeken, de az erdőkben sem maradhat el. Ilyenkor van szükség az erdészeti darukra!

Hiába nem veszélyeztetnek közvetlenül házakat az erdőben kidőlt fák, mégis szükség van az elszállításukra, hiszen veszélyeztethetnek turista utakat, kirándulókat, más fákat, állatokat. Erdészeti daruk használatával a probléma gyorsan, és kevesebb ember munkájával elhárítható, mintha mindent emberi erővel kellene végezni. Így a munka hatékonyabb, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez, és nem utolsó sorban veszélytelenebb is.

Viharkárok elhárításával kapcsolatban keres szakértő segítséget? Szeretne többet tudni erdészeti daruinkról és használatukról? Bátran keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Az erdészeti daru akkor is hasznos, ha rakodni kell!

Az erdészeti daru akkor is hasznos, ha rakodni kell!Az erdészeti feladatokra külön erőgépeket fejlesztettek ki, hiszen speciális munkára van szükség. Ezek közé az erőgépek közé tartozik az erdészeti daru is. Az erdészeti darukat elsősorban rakodási feladatok elvégzésére használják.

A minél jobb kihasználhatóság érdekében a legmodernebb erdészeti darukat úgy tervezték, hogy nagy rakodási hatósugárral rendelkezzenek, minél nagyobb területről legyenek képesek a hulladékot, faanyagot átemelni. Ezen kívül a daruk hatékonyságát segíti igen nagy teherbíró képességük és mobilitásuk is. Az erdészeti daruk legújabb modelljeit a könnyebb kezelés érdekében intelligens vezérlési rendszerrel látták el.

A rakodás, a nehéz fatörzsek emelése és szállítása az ilyen erdészeti erőgépekkel már szinte gyerekjáték. Ha Ön is érdeklődik a korszerű megoldások iránt, keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! Feltüntetett elérhetőségeinken kérhet részletes tájékoztatást erdészeti daruinkról is!

Hulladékos daruk a tiszta környezetért

Hulladékos daruk a tiszta környezetértAki gyakran jár a természetben, bizonyosan tapasztalta, hogy sajnos olyan világot élünk, amikor sok embernek nem számít a környezete. Gyakori jelenség, hogy az erdőben itt-ott illegális hulladéklerakással találkozunk. Van, ahol „csak” néhány autógumi, vagy bútor van, de néha igazi szeméthegyek is keletkeznek. Ez természetesen nem csak esztétikai szempontból káros jelenség, hanem jelentős a környezetromboló hatása is. Az esővízzel a talajba szivárognak a szennyező anyagok, és bekerülnek a táplálékláncba. Sajnos a megelőzés nehéz, ezért a megfelelő takarításról kell gondoskodnunk. Ehhez ajánljuk hulladékos daruinkat.

A hulladékos daruk kis helyen is használhatók, például a fák között, ugyanakkor megbirkóznak még a nagyobb méretű tárgyakkal is: nem okoz gondot számukra egy szekrény, vagy éppen egy öntöttvas kád sem. További előnyük, hogy kezelésük könnyű, gyorsan megtanulható.

Kérdései lennének a hulladékos darukkal kapcsolatban? Bátran keressen fel minket megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk mindenben!


0 Ft