X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése
A tavalyi évhez hasonlóan a DanubeTruck Magyarország Kft. támogatásával érkezik hazánkba 2016. augusztus 27–28-án Európa legszínvonalasabb kamionos versenysorozata.

A Danube Truck standján a GIF Modul Kft. által megépített és SOCAGE T318 típusú személyemelővel felszerelt IVECO Daily típusú kosaras járművet próbálhatják ki a látogatók.

Részletes program:Forrás

Galéria
A GIF Modul Kft. az OPTEN Kft. kockázati besorolása alapján ,,A" minősítést ért el. A KKV besorolásban ezt a minősítést a magyarországi cégek csupán 2,2%-a érte el.
Az Osztrák Nagydíjon FASSI daruk mentették a balesetet szenvedett pilóták autóit.

További képek a Galériában!
Elérhető a legújabb, 2015-ös alumínium rámpa katalógus!
Legújabb hírlevelünkben egykaros konténeremelőinket mutatjuk be.
A GIF Modul Kft. által szponzorált SZIE-Kart-Team járműépítő csapat 3. helyezést ért el a 2015.04.18-án megrendezett Go-Kart!, Go-Bosch! verseny senior kategóriájában.

További képek a Galériában!
Termékpalettánkon elérhetők furgonra és tehergépjárműre szerelhető szigetelt gémes személyemelő kosarak.

Az egyes típusokat itt tekintheti meg.
Fassi F95A.0.22SOCAGE T320 + NISSANSOCAGE T318 + IVECO DailyLátogasson el standunkra 2014.09.18 - 20. között!
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt külső (17-es számú) és belső standunkon (37-es számú) egyaránt!

FX901 7"-os színes érintőkijelző

A 2013-as németországi Bauma kiállításon mutatták be az új FX900 elektronikus túlterhelésgátló rendszerhez elérhető 7"-os színes érintőkijelző is, amely mutatja a géppel kapcsolatos összes fontos információt, beleértve a gép stabilitására és terhelésére vonatkozó információkat is. A nagy kijelzőnek köszönhetően számos információ elérhető egyszerre. Megfelelő fényerővel rendelkezik a nappali olvashatóság érdekében, illetve ellenáll a karcolásoknak és szélsőséges időjárási körülményeknek.

Videó 


A GIF Modul Kft. 2014.05.28-án adott át a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt-nek 2 db 3,5 t össztömegű Fiat Ducato-ra szerelt Easy Lift EV130 típusú személyemelő kosarat.

A személyemelő 12,2 m-es munkamagassággal és 7 m-es kinyúlással rendelkezik. Előnye, abban rejlik, hogy furgonra van szerelve - a nagy kapacitással bíró raktérben könnyen tárolhatók a munkaeszközök, felszerelések.

A berendezések az új útdíjfizetési rendszer (HU-GO) karbantartását szolgálják.

A cikk bővebb, angol nyelvű változata az alábbi linken érhető el.Tekintse meg bemutató videónkat az F120B e-dynamic önrakodó daru működéséről!

Videó
Tekintse meg legújabb bemutató videónkat a 3 oldalra billenthető felépítménnyel kapcsolatban!

Videó
Tekintse meg az Haulotte HA16RTJ típusú önjáró személyemelőjének legújabb bemutató videóját!

Videó
A GIF Modul Kft. idén is részt vesz a 2014. szeptember 18-20. között megrendezésre kerülő Építőgép Kiállításon.

A rendezvény megnevezése:         ÉBSZ 2014 Építőgép Kiállítás, 
Az ország legnagyobb szabadtéri építőgép kiállítása
A rendezvény helyszíne, időpontja:  Délegyháza, 2014. szeptember 18-20.
A rendezvény weboldala: http://www.ebszkiallitas.huTekintse meg bemutató videónkat a Socage T318 személyemelő kosár használatáról!

Videó megtekintése
2013. novemberében bemutatásra került a FASSI új daruja, az F165AZ, amely különleges geometriai kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a daru összecsukását, anélkül hogy a szereléket el kellene távolítanunk. Átmenetet képez az erdészeti/hulladékos daruk és az építőipari daruk között, ötvözi a különleges gémszerkezet nyújtotta előnyöket a pontos, precíz munkavégzéssel.
Ez a daru kifejezetten azon munkák elvégzésére lett kifejlesztve, ahol hidraulikus kiegészítőket (pl. markoló szerelék) használnak. A daru működtetése felső kezelőállásról vagy rádió távirányítóval lehetséges.

Főbb technikai jellemzők:

-          két kitolható toldattal rendelkezik (.22),

-          maximális kinyúlása: 8,25 m,

-          emelési kapacitása: 153,8 kNm,

-          a teljes hidraulika kicsövezés a gémen belül fut.

A gyártás 2014. áprilisától indul.


Az Isuzu D-Max-ra felszerelt két csuklópontos személyemelő nehéz terepkörülmények között történő alkalmazásra lett kifejlesztve, ahol a többi személyemelővel nincsen lehetőség letalpalni. A maximális munkamagasság 10,1 méter, a maximális kinyúlás 4,2 méter, valamint a biztonságos terhelés 120/225 kg (1 kezelő + szerszámok/2 kezelő + szerszámok).
Az Isuzu-ra telepített 10A megbirkózik a lejtőkkel is, amely tulajdonság más karos emelőknél nehezen fellelhető. 

Technikai adatok

Az olasz SOCAGE személyemelő kosarakat gyártó cég 2013. év végén értékesítette az 1000. 20 méteres munkamagasságú személyemelő kosarát. Ez a típus (DA320) az eddigi legnépszerűbb termék a kategóriában.

A DA320 egy pantográfos személyemelő kosár, amely 3,5 tonnás autóra szerelhető (Nissan Cabstar, Iveco Daily).

Maximális munkamagassága 20 méter, maximális kinyúlása 9,5 m, a kosár terhelhetősége pedig 225 kg.


Liszt Ferenc születésnapjára, október 22-re nyitották meg a Zenekadémia három éve bezárt kapuit. Lakatos Gergely a projekt egyik megálmodója és motorja volt tíz éven keresztül, irányításával valósult meg a műszaki tartalom tervezése és kivitelezése. A felújítási munkálatokat pedig egy FASSI F95-ös önrakodó daru segítette.

A teljes cikket és a képgalériát itt tekintheti meg.

2013. augusztusában a FASSI GRU felvásárolta a francia Marrel SAS-t.

Az 1945-ben alapított FASSI GRU elsődleges tevékenységi körébe tartozik az önrakodó daruk gyártása. A folyamatosan bővülő termékpalettával és technológiai újdonságokkal minden érdeklődő megtalálja a számára megfelelő emelési kapacitású darut. Az 1919-ben alapított Marrel vállalat mára 120 alkalmazottat foglalkoztat. Fő tevékenységi körébe tar-tozik a karos konténeremelők, a kétkaros konténeremelők és a billentő munkahengerek gyártása. A FASSI termékpalettájának kiszélesítésével ezentúl a kommunális piaci igények is kielégíthetővé válnak.

2013. február 18-án kezdetét vette a Superbike Világbajnokság, amelyen Talmácsi Gábor is részt vesz.

Az idei Superbike Világbajnokság (továbbiakban: SBK) hivatalos támogatói között az olasz önrakodó darukat gyártó FASSI Gru-t is megtaláljuk.  Tovább


Az alábbi linken a www.fassi.com weboldal mobil verziójának prezentációját tekinthetik meg. Segítségével könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb lévő Fassi szervizt. Videó
A Fassi volt az első, aki bemutatta az arányos letalpalási rendszert. Ezek a rendszerek modellenként és konfigurációnként különböznek.További információért tekintse meg videónkat.
Fassi SmartApp: az elsők között az új technológiai mérföldkő elérésében

A Fassi Group újabb határvonalat lépett át azzal, hogy megvalósította a daru adatainak ,,távolról” történő feldolgozását. Az új technológia nagy segítséget nyújt a kezelőknek, hogy gyorsabban, nagyobb precizitással és biztonsággal végezzék a munkájukat.

Az utóbbi időben a Fassi a legfontosabb innovációs irányelveket követi, ezek közül is a legkiemelkedőbb a Human-Machine Interface (HMI).

ÉBSZ Építőgép Kiállítás

A GIF Modul Kft. részt vett a szeptember 20-22. között Délegyházán megrendezésre kerülő ÉBSZ Építőgép Kiállításon.

A külső standon a látogatók egy FASSI F660AXP.26 típusú önrakodó daruval felszerelt teherautót, egy SOCAGE T318 típusú személyemelő kosarat és egy Fassi F270AXP.24 típusú önrakodó darut láthattak.

További képek a Galériában!

A GIF Modul Kft. részt vett a szeptember 20-22. között Délegyházán megrendezésre kerülő ÉBSZ Építőgép Kiállításon.

A külső standon a látogatók egy FASSI F660AXP.26 típusú önrakodó daruval felsze-relt teherautót, egy SOCAGE T318 típusú személyemelő kosarat és egy Fassi F270AXP.24 típusú önrakodó darut láthattak.

A belső standra látogató vállalkozó kedvű ven-dégek különböző relikviákkal gazdagodva tér-hettek haza.

Köszönjük a részvételt mindazoknak, akik ellátogattak a kiállításra!