Önrakodó daruk a környezetvédelem jegyében!
A munkagépek világában is egyre nagyobb fejlődés tapasztalható, ami sokrétű és előremutató változtatásokat foglal magában. Már nem az az egyedüli cél, hogy a munkagépek – mint például az önrakodó daru – sokkal hatékonyabbak és kezelhetőbbek legyenek, de az is, hogy a környezetvédelem követelményeinek is megfeleljenek.

Ennek érdekében az önrakodó daruk legújabb generációját úgy tervezték, hogy minél kisebb terhelést jelentsen a működtetésük a környezet számára. A fejlesztések célja, hogy az önrakodó daru használata minél kevesebb energiafelhasználással járjon, ezzel párhuzamosan pedig az elhasznált üzemanyag mennyisége se legyen a szükségesnél több. Ez azt eredményezi, hogy az új generációs önrakodó darukkal a munka energiatakarékos és környezetbarát, ugyanakkor nagyobb teljesítményre is képesek.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és ismerje meg jobban a Fassi önrakodó darukat! Tájékozódjon a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségek egyikén!<< vissza