X slide 1
keresés

Elérhetőségek:

GIF Modul Kft.
+36-28/545-530
2170 Aszód, Falujárók útja 40.
különféle szolgáltatásokat kínál, többek között Massachusetts, including
 • Autóépítés
  • emelőgép
  • daru
  • kosaras autó
  • konténeremelő
  • felépítmény
 • Szerviz / Karbantatrás
  • Daruk szervizelése, karbantartása
  • Emelőgépek szervizelése, karbantartása
  • Egyedi haszongépjárművek tervezése

Emelőhátfalak nagy választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron! Keressen minket bizalommal, és könnyítse meg a rakodási feladatokat eszközeinkkel!


Az erdészeti darukkal nagy mértékben hozzájárulhat a biztonságos munkakörülmények megteremtéséhez. Ismerkedjen meg az általunk kínált megoldásokkal!
Az önjáró személyemelő kosár megkönnyíti a javítást, telepítést vagy karbantartást kültéren és beltéren is. A kosaras emelőket akkor veszik elő, ha többre van szükség, mint egy egyszerű létra és az állványnál valami rugalmasabb megoldás kell. 
Az önrakodó darut teherautóra rögzítve, sokoldalú berendezést fog kapni a jármű tulajdonosa. Egy olyan daru, amit arra terveztek, hogy könnyedén lehessen vele emelni, mozgatni minden irányba, hasznos eszköz több területen is.

Konténeremelők, megbízható kivitel, biztonságos használat, kiváló befektetés, ne bízza a véletlenre a munkaeszköz kiválasztását!


lánctalpas személyemelők előnytelen körülmények között is megállják a helyüket, akár építési törmelék, akár nagy sár nehezíti a munkát, rájuk számíthat!


A vontatható személyemelő kosarak a magaslati munka praktikus eszközei. A személyemelő kosarak több típusát is meg tudjuk építeni, csak a pontos igényeket kell ismernünk hozzá! 


Személyemelő kosarak, megbízható berendezések, hosszú távú befektetés, teremtsen biztonságos körülményeket a magasban is!


Furgonra szerelhető emelőhátfal, minőségi kivitelben, megbízható termék, válasszon praktikus eszközt a rakodás megkönnyítéséhez!


hídvizsgáló gépek fontos szerepet töltenek be a hidak építésében és karbantartásában, a tervezésük és építésük pedig speciális szaktudást igényel. 
A konténerek mozgatása és szállítása nem lehetséges az erre a célra tervezett járművek nélkül. A megfelelő emelő karral felszerelt járművel a konténer finoman és zökkenőmentesen éri el a kijelölt helyét, anélkül, hogy maga a konténer vagy a benne lévő rakomány sérülne.

A magasban végzett munka sosem lehet tökéletesen biztonságos, ám törekedni kell arra, hogy minél jobban megközelíthessük a 100%-ot. Egy létra – különösen nagyobb magasságokban – kifejezetten veszélyesnek számít egy emelőkosárhoz képest, ami viszont a lehető leginkább megközelíti a teljes biztonság szintjét.


A különböző építkezéseken nagyon fontos a gördülékeny munkavégzés, mert a kivitelezők csak így tudnak könnyedén alkalmazkodni az előre megszabott határidőkhöz. 

Az erdők karbantartása nem egyszerű feladat, főleg a zivatarok, szélviharral járó felhőszakadások időszakában. Ilyenkor sajnos nagyon sok fa esik áldozatául az időjárásnak, előfordul, hogy tőből csavarja ki őket a szél, de gyakori probléma a nagy ágak letörése is.


A magasban dolgozni csakis a biztonsági szabályok legkomolyabb betartása mellett lehet. Ehhez alapvető a megfelelő berendezések és felszerelések használata.

A vállalkozók közül többen is gyakran kölcsönöznek a munkavégzéshez emelőgéppel ellátott járművet. Ennek elsősorban anyagi okai vannak, mert azt gondolják, hogy így spórolhatnak a cég kiadásain. 


Ha emelőgéppel ellátott járműre van szüksége egy vállalkozásnak, nem ritka, hogy a cégvezetők a használt berendezések kínálatában kezdenek el kutakodni, azonban ez igencsak kockázatos. 


A különböző emelőgépek rengeteg vállalkozásból nélkülözhetetlenek. Sok helyen igencsak elavult rendszerű berendezéseket használnak a feladatok elvégzéséhez, ami rendkívül balesetveszélyes és még a munka hatékonyságát is akadályozza. Az emelőgépeknek mobilnak kell lenniük, ha az a cél, hogy jól kihasználhatóak legyenek. A mobilitás a legegyszerűbben olyan járművek használatával tud megvalósulni, amiket kifejezetten az emelőgépek szállítására alakítottak át. 
A kosaras emelők a magasban végzett munka modern eszközei, amiket a megfelelő járműre erősítve lehet használni bárhol. Ott van rájuk szükség, ahová nem vezet lépcső és ahová egy létra sem ér már fel. A magasban is biztonságban tevékenykedhetnek a szakemberek, anélkül, hogy a figyelmüket elvonná bármi.

Számos munka van, amelyet nem lehet egy létrával megoldani, hiszen nagyobb magasságokban ez már nem biztonságos, ráadásul az egyensúlyozás a minőség rovására is mehet.


Elkészült az ország legnagyobb önrakodó daruval szerelt tehergépjárműve. A 4 tengelyes jármű egy ~165 tm-es, közel 30t emelőkapacitású és lengőgémmel nagyjából 44 m munkamagasságra képes FASSI daruval van szerelve. A daru saját tehermérő rendszerrel rendelkezik, amely 100 kilogrammos pontossággal nyújt visszajelzést a kezelő számára. A felszereltség részét képezi a színes, érintőkijelzős visszajelző panel, illetve az akár 6 tonna emelésére képes csörlő.
Úgy került megvalósításra, hogy az engedélyezett normál méretekbe és össztömegbe beleférjen, így nem túlsúlyos vagy túlméretes, amely a munkaterületre történő közlekedést egyszerűbbé és olcsóbbá teszi.

A kosaras emelők számos munka elvégzéséhez nélkülözhetetlenek, ahol viszonylag nagy magasságban kell feladatokat megoldani, hiszen lényegesen biztonságosabbak, mint egy létra, és a szállításuk is egyszerűbben megoldható, hiszen nem kell hozzájuk más, mint egy vontató jármű, de van még egyszerűbb is, hiszen a kosaras emelő teherautóra is felszerelhető.
kétkaros konténeremelő a legáltalánosabban használt felépítmény erre a célra, és ez nem véletlen: a legnagyobb teherbírással és stabilitással ez rendelkezik.
Egy szolgáltatás minőségét jelentősen befolyásolja, hogy milyen berendezéseket használnak a szakemberek. Emiatt például a konténerek bérbeadásával foglalkozó cégeknél kiemelt figyelmet kell fordítani az egykaros konténeremelők állapotára.
Manapság több ipari vállalkozásban is alkalmaznak korszerűtlen munkagépeket. Gyakoriak például a régi, elavult önrakodó daruk, amik már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul folyamatosan javíttatásra szorulnak és jelentős mennyiségű üzemanyagot is fogyasztanak, ez pedig gazdaságtalan. 
Napjainkban sokan foglalkoznak konténerek bérbeadásával. Ezekre az eszközökre sok esetben van szükség: lomtalanításhoz, felújításhoz, építkezéshez, épületbontáshoz. A mozgatásukhoz speciális gépekre van szükség, mégpedig egykaros konténeremelőkre.
A munkagépek világában is egyre nagyobb fejlődés tapasztalható, ami sokrétű és előremutató változtatásokat foglal magában. Már nem az az egyedüli cél, hogy a munkagépek – mint például az önrakodó daru – sokkal hatékonyabbak és kezelhetőbbek legyenek, de az is, hogy a környezetvédelem követelményeinek is megfeleljenek.

Manapság egyre több ipari területen, építkezésen alkalmazzák az alumínium rámpákat, nem véletlenül. Astrapabíró elemek rendkívül fontos szerepet töltenek be a biztonságos munkavégzésben, és alkalmazásukkal a dolgozók a legelőnytelenebb munkakörülményekhez is könnyedén tudnak igazodni.A hulladék halmozódása aktuális probléma, aminek az egyik kezelési lehetősége az újrahasznosítás. 

Ha építőipari vállalkozást vezet, bizonyára rendelkezik különböző munkagépekkel annak érdekében, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújthasson az ügyfelei számára. Ezen berendezések között biztosan vannak olyanok, amelyek már korszerűtlenek, vagy akár működésképtelenek is, így megértek a cserére. Ha az Ön vállalkozásában található ilyen munkagép, például egykaros konténeremelő, tekintse meg kínálatunkat!Manapság a legtöbb, építkezéssel foglalkozó vállalkozás saját gépparkkal is rendelkezik a munkálatok elvégzéséhez, ami mindenképp előnyös a cég tulajdonosa számára, hiszen nem kell a különböző berendezések bérlésével foglalkoznia. Ahhoz, hogy ezek a munkagépek használhatóvá is váljanak terepen, a tulajdonosaiknak gondoskodniuk kell a szállításukról. Ehhez szükségük lesz megfelelő, a szállításhoz alkalmas járműre és alumínium rámpákra.


A Fassi termékei szerte a világon híresek. Az olasz cég élen jár a darutervezésben és -gyártásban, kitartásuknak és hozzáértésüknek pedig meglett a gyümölcse. A méltán híres cég jelmondata a kompromisszumok nélkül, ami teljes mértékben megállja a helyét.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

az Európai Unió 2016/679. Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)

13. és 14. cikkei szerint

 

 

Adatkezelő megnevezése: GIF Modul Kft.

Székhely: 2100 Gödöllő, Kiss J. u 15.

Telefonszám: 06-28/545-530

Email: mail@gifmodul.hu

 

Ezúton kívánjuk Önt tájékoztatni a személyes adatok kezeléséről és az Önnel szembeni jogi követelményekről, illetve az Ön jogairól. Az adatkezelés tartalma és tárgya nagyban függ az alapul szolgáló üzleti kapcsolat természetétől és terjedelmétől.

A jelen tájékoztató a GIF Modul Kft. által kezelt adatokra vonatkozik.

 

Milyen adatok kerülnek kezelésre és honnan származnak ezen adatok?

 

A GIF Modul Kft. az Öntől az üzleti kapcsolatunk során kapott személyes adatokat, illetve a leendő ügyfelek tájékoztatásából, informálásából, árajánlatadásból, stb. származó személyes adatokat kezeli.

Személyes adatnak minősülnek az Ön személyes adatai (név, cím, elérhetőségi adatok stb.), azonosító adatok (pl. személyazonosító adatok) és hitelesítő adatok (pl. aláírás minta, aláírási címpéldány). Továbbá a személyes adatok magukban foglalhatják a szerződéses kötelezettségünk teljesítéséből származó adatokat, hirdetési és értékesítési adatokat, dokumentációs adatokat, nyilvántartási adatokat, valamint a jogi és szabályozási követelményeknek való megfeleléshez szükséges adatokat.

 

Mely célok érdekében és milyen jogalapon kerülnek kezelésre az adatok?

 

·         Szerződéses kötelezettségek teljesítése érdekében (GDPR 6. Cikk (1) bekezdés b) pont

 

A személyes adatok kezelésére a szerződésben szabályozott szolgáltatások nyújtásának célja érdekében kerül sor (értékesítés, javítás-szervizelés, tervezés), továbbá az ehhez kapcsolódó valamennyi adminisztrációs tevékenységek érdekében. Az adatkezelés céljára vonatkozó tájékoztatás a vonatkozó szerződéses dokumentumokban, a részletes leírás pedig a honlapunkon is közzétett Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatában megtalálhatóak.

 

·         Jogi kötelezettségek teljesítése érdekében (GDPR 6. Cikk (1) bekezdés c) pont

 

A személyes adatok kezelésére sor kerülhet különféle jogi kötelezettségek teljesítése érdekében (pl. korrupció ellenes törvény, adózásra vonatkozó törvény, stb.).

 

·         Az Ön hozzájárulásában meghatározott cél(ok) érdekében (GDPR 6. Cikk (1) bekezdés a) pont

 

Amennyiben Ön hozzájárulását adta a személyes adatai kezeléséhez, az adatkezelésre kizárólag a hozzájáruló nyilatkozatban meghatározott célok érdekében és az abban megállapodott mértékig kerül sor. A már megadott hozzájárulás bármikor a jövőre nézve visszavonható (pl. jogosult tiltakozni a személyes adatai marketing és hirdetési célok érdekében végzett kezelésével szemben, amennyiben a továbbiakban már nem járul hozzá a jövőbeni kezelésükhöz).

 

Ki kapja meg az Ön adatait?

 

A GIF Modul Kft.-n belül, az Ön adatai olyan munkavállalók részére kerülnek továbbításra, akik részére az a szerződéses, törvényi és szabályozási kötelezettségeik teljesítése, valamint a jogos érdekeik érdekében szükséges. Valamennyi adatfeldolgozó szerződéses kötelezettsége az adatainak bizalmas kezelése és hogy azokat kizárólag a szolgáltatások nyújtása részeként kezelje.

Jogi vagy szabályozási kötelezettség esetén, a közfeladatot ellátó szervek és intézmények a személyes adatai címzettjei lehetnek.

Szerződéses kötelezettségek teljesítése esetén szükséges a személyes adatait egyéb a csoportba tartozó társaságok részére továbbítani. Az adatai kizárólag a teljesítés érdekében szükséges mértékben kerülnek továbbításra.

 

Mennyi ideig kerülnek tárolásra az adatai?

 

A személyes adatait amennyiben szükséges a teljes üzleti kapcsolat időtartama alatt kezeljük (a szerződéskötés kezdeményezésétől, annak teljesítésén át egészen annak megszüntetéséig), valamint többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) és számviteli valamint adózási kötelezettségekből eredő törvényi tárolási és dokumentációs kötelezettséggel összhangban.

 

Milyen adatvédelmi jogok illetik meg Önt?

 

Önnek joga van a tárolt adataihoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez, törléséhez vagy az adatkezelés korlátozásához, a személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz, valamint az adattovábbításhoz összhangban az adatvédelmi jogszabályok követelményeivel. Panaszait elküldheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu).

 

Köteles Ön adatokat szolgáltatni?

 

Az üzleti kapcsolat részeként, Ön köteles az üzleti kapcsolat létesítése és folytatása érdekében szükséges személyes információkat szolgáltatni, valamint az adatok jogszabály általi szükséges gyűjtése érdekében. Azonban Ön nem köteles hozzájárulását adni olyan adatkezeléséhez, mely szerződés teljesítése érdekében, jogszabály és/vagy bármely szabályzat alapján nem szükséges.

 

A GIF Modul Kft. 2018. május 25-től érvényes Adatvédelmi Szabályzatát a következő linken éri el.Most tervez új vállalkozást indítani, konténerek bérbeadásával kapcsolatban? Vagy meglévő cégét bővítené ezzel a szolgáltatással? Ne feledkezzen meg a konténerek mozgatásához szükséges gép beszerzéséről sem!

Legyen szó favágásról vagy vezetékcseréről, fontos, hogy a munkálatokhoz rendelkezésre álljanak olyan biztonságot és hatékony munkát garantáló berendezések, melyekkel rövid idő alatt helyre lehet hozni például a vihar utáni állapotot vagy megvalósíthatóvá válik az elektromos hálózat korszerűsítése. Ha Ön is ilyen berendezést keres, döntsön kosaras emelőink mellett!

A városi dzsungelben szükség van egy olyan erős és megbízható anyagmozgató járműre, mint amilyen a hulladékos daru is. Ezt a fajta, emelőszerkezettel ellátott járművet eredetileg erdészeti területen alkalmazzák, de ugyanúgy kiváló munkaerőként szolgál a városokban is. Miért érdemes a hulladékos darut a városban is csatasorba állítani?


Egy nagyobb építkezésen szinte megszámlálhatatlan mennyiségű munkagép fordul meg az épület elkészültéig. Nem véletlenül, ugyanis ezek a munkagépek igencsak felgyorsítják a munkafolyamatokat, ennek köszönhetően rövid időn belül átadásra kerülhetnek az új ingatlanok. E téren a legfontosabb munkagépnek számítanak az egykaros konténeremelők, amelyeknek már a nevéből lehet következtetni a legfőbb funkciójukra!

Fassi. Egy név, egy márka, ami egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A Fassi évek óta élvonalbeli márka, ami önrakodó daruk forgalmazásában is nevet szerzett magának. A cég nem kevesebbet ért el eddigi tevékenysége és munkája során, mint hogy a világ második legjobb gyártójává és forgalmazójává nőtte ki magát!


Aki bármit is vásárolt már, tudja, hogy a választás nem egyszerű. Ez a kosaras emelők esetében pláne így van, hiszen nem egy egyszerű járműről beszélünk!


Az emelőhátfal olyan kiegészítő szerkezet, amit jellemzően platós járművekre szokás felszerelni, de a zárt rakterű teherautókon, sőt, a kisebb méretű haszongépjárműveken is találkozhatunk vele! Többféle méretű emelőlap kapható, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már minden tulajdonos kiválaszthatja a széles kínálatból azt az emelőhátfalat, ami minden szempontból kedvező tulajdonságokkal bír.


Az építkezések során számtalan munkafázissal találkozhatnak a szakemberek, amelyek esetében különböző munkagépek segítségét kell igénybe venniük. E téren elengedhetetlenek az egykaros konténeremelők, amiknek köszönhetően könnyedén mozgathatók a terjedelmes tömegű építkezési alapanyagok!


A GIF Modul Kft. az OPTEN Kft. kockázati besorolása alapján ,,A" minősítést ért el. A KKV besorolásban ezt a minősítést a magyarországi cégek csupán 2,2%-a érte el.
Az Osztrák Nagydíjon FASSI daruk mentették a balesetet szenvedett pilóták autóit.

További képek a Galériában!
Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása